Cambridge English: Financial

 

Despre Cambridge English: Financial sau International Certificate in Financial English (ICFE)

Certificatul International Certificate in Financial English (ICFE) va ajuta sa dovediti ca aveti aptitudinile necesare pentru a avea o cariera de succes in domeniul financiar-contabil international. Avand un grad de dificultate ridicat, Cambridge English: Financial acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris.

Foarte multe institutii de invatamant, departamente guvernamentale si companii din toata lumea accepta examenul ICFE ca o dovada a unui nivel inalt de competenta lingvistica. Printre acestea, se numara: Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Citibank, French Chamber of Commerce, HSBC, KPMG, PricewaterhouseCoopers (PwC), Sanofi-Aventis, UK Border Agency.

 

Vizitati si site-ul oficial Cambridge English!

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Financial in orice locatie din tara, cu conditia sa fie minim 10 candidati inscrisi!

 

-   Pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici!

-   Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje. Vezi programul de loialitate pentru profesori!