BULATS - Business Language Testing Service

Ce este BULATS?

BULATS (Business Language Testing Services) este un serviciu creat special pentru companii si institutii, conceput pentru a-i ajuta pe angajatori sa afle rapid nivelul abilitatilor lingvistice al angajatilor sau al potentialilor candidati pentru un post în cadrul companiei.

Programul a fost dezvoltat de University of Cambridge ESOL Examinations pentru a veni în întâmpinarea celor care doresc o evaluare rapida, eficienta, la standarde internationale a nivelului de cunostinte de limba straina. La acest program au mai aderat Alliance Francaise, Goethe Institut si Universidad de Salamanca.

BULATS este disponibil în acest moment pentru patru limbi straine:
engleza, franceza, germana si spaniola.

Cum se desfasoara testul BULATS?

- Testul este adaptabil, pe computer si contine sectiunile de listening, reading si cunostinte de gramatica si vocabular.

- Pentru fiecare întrebare, raspunsul corect face ca întrebarea urmatoare sa fie mai dificila. Daca raspunsul este gresit, întrebarea urmatoare va fi mai usoara.

- Durata testului depinde de abilitatile candidatului.

- La finalul testului pe computer, programul genereaza un Report Test ce cuprinde datele personale ale candidatului, nivelul obtinut conform schemei ALTE si CEF, scorul total, precum si cel pe sectiuni.

De ce BULATS?

- Ofera informatii obiective si sigure privind abilitatile lingvistice, international recunoscute conform ALTE si CEF .

- Ofera scorul pe loc, complet cu descrierea a ceea ce poate face efectiv candidatul conform descrierii CEF (Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Straine).

- Siguranta sistemului dezvoltat de institutii lingvistice de prim rang.

- Recunoasterea de care se bucura in randul marilor companii si organizatii mondiale.

- Usor de utilizat atât de cel care administreaza testul, cât si de cel care îl sustine.

Simulari BULATS