Cambridge English: Young Learners

 

 

Despre Cambridge English: Young Learners

Cambridge English: Young Learners reprezinta inceputul calatoriei unui copil in minunata lume a invatarii limbii engleze. In functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze, exista posibilitatea sustinerii unuia din urmatoarele teste: Cambridge English: Starters (YLE Starters), Cambridge English: Movers (YLE Movers) si Cambridge English: Flyers (YLE Flyers). Testele contin exercitii distractive si motivante de limba engleza, fiind destinate copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani.

Examenele Cambridge English: Young Learners va permit sa monitorizati si sa imbunatatiti nivelul de cunoastere a limbii engleze pas cu pas, fiind creat pentru a incuraja copiii la inceputul invatarii limbii engleze. Aceste teste sunt realizate in conformitate cu Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris.  Cambridge English: Starters (YLE Starters) se situeaza imediat sub nivelul A1 CEFR, Cambridge English: Movers (YLE Movers),  la nivelul A1 CEFR, iar Cambridge English: Flyers (YLE Flyers) la nivelul A2 CEFR.

Fiecare candidat primeste un certificat Cambridge English, lucru care le  da incredere copiilor in fortele proprii si ii recompenseaza pentru efortul depus in sustinerea acestui examen.

 

Date de examen

 

EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Young Learners in orice locatie din tara, cu conditia sa fie minim 10 candidati inscrisi!
Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje. Vezi
programul de loialitate pentru profesori.

Pretul unui examen Cambridge English: Young Learners este de 200 lei!