Cambridge English: Proficiency - Certificate of Proficiency in English

 

 

Anul 2013 reprezinta aniversarea unui secol de examene Cambridge, CPE fiind examenul care a fost sustinut pentru prima data in anul 1913, de catre doar trei candidati. Cambridge English: Proficiency – Certificate of Proficiency in English este examenul cu cel mai inalt grad de dificultate, detinatorii unui astfel de certificat demonstrand ca au abilitati excelente de comunicare in limba engleza. O data cu aniversarea centenarului, au avut loc mai multe schimbari, una dintre acestea reprezentand-o introducerea unei noi versiuni, mai scurte si mai accesibile, a examenului Cambridge English: Proficiency – Certificate of Proficiency in English.

CPE se situeaza la nivelul C2 (foarte avansat) conform  Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris. Acest examen este recunoscut de catre institutii de invatamant, departamente guvernamentale si companii din toata lumea - Sony, Coca-Cola, Hewlett-Packard (HP), University of Cambridge, University of Toronto etc.


Vizitati si site-ul oficial Cambridge English!

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Proficiency in orice locatie din tara, cu conditia sa fie minim 10 candidati inscrisi!

- pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici !

- Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje.