Cambridge English: Advanced – Certificate in Advanced English

 

 

Despre Cambridge English: Advanced – Certificate in Advanced English

Intr-o societate competitiva, in care nevoia de cunoscatori de limba engleza la nivel avansat creste continuu,  detinerea unui certificat Cambridge English: Advanced – Certificate in Advanced English reprezinta cheia care deschide usa spre o lume de oportunitati nelimitate. Fiind cel mai cautat si cel mai raspandit certificat Cambridge English, CAE se situeaza la nivelul C1 (avansat) conform  Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris.

Mai mult de 3.000 de institutii de invatamant, departamente guvernamentale si companii din toata lumea accepta examenul CAE ca o dovada a unui nivel inalt de competenta lingvistica. Printre acestea, se numara: BMW, DHL, Harrods, Pirelli, UK Border Agency, European Business School London, King's College London, State University of New York. Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania echivaleaza detinerea unui certificat CAE cu proba de competente lingvistice la limba engleza la Bacalaureat.


Vizitati si site-ul oficial Cambridge English !

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Advanced in orice locatie din tara, cu conditia sa fie minim 10 candidati inscrisi!

- pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici!

- Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje.