Cambridge English: First – First Certificate in English

 

 

Despre Cambridge English: First – First Certificate in English (FCE)


Situat la nivelul B2 (intermediar superior) conform Cadrului Comun de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR), Cambridge English: First este un bun aliat in gasirea unui loc de munca ce presupune utilizarea limbii engleze sau in admiterea la colegii  unde limba de predare este engleza. Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului din Romania echivaleaza detinerea unui certificat FCE cu proba de competente lingvistice la limba engleza la Bacalaureat.

Testul acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris, demonstrand capacitatea celui certificat de a studia in limba engleza, de a lucra intr-un mediu vorbitor de limba engleza si de a trai independent intr-o tara in care limba oficiala este engleza. FCE este recunoscut de catre angajatori si universitati din intreaga lume. Angajatori ca si  IBM, American Express, Siemens, Proctor&Gamble sau universitati cum sunt Univeristy of Bath, Univerisdad de Salamanca, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, reprezinta doar cateva institutii care accepta scorurile FCE, de nivel intermediar superior.


Vizitati si site-ul oficial Cambridge English!

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: First in orice locatie din tara, cu conditia sa fie minim 10 candidati inscrisi!

-  pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici!


- Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje.