Cambridge English: Preliminary

 

 

Despre Cambridge English: Preliminary – Preliminary English Test (PET)


Bacalaureatul devine mult mai usor o data cu detinerea unui certificat Cambridge English: Preliminary – Preliminary English Test (PET)! Fiind recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului ca si echivalare a competentelor lingvistice, PET este un examen accesibil, de nivel intermediar, realizat in conformitate cu Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR), care acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris, situandu-se la nivelul B1 CEFR.

A detine un certificat Cambridge English inseamna a avea una dintre cele mai valoroase calificari din lume in domeniul cunoasterii limbii engleze. Aceasta este o realizare de care oricine poate fi mandru! Certificatul PET este o calificare lingvistica recunoscuta de mii de institutii educationale si companii la nivel mondial. Printre acestea se numara angajatori ca si Hewlett-Packard (HP), Sony, Coca-Cola si colegii cum sunt University of Exeter, University of Manchester sau Anglia Ruskin University, Cambridge.

Vizitati si site-ul oficial Cambridge English!

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Preliminary in orice locatie din tara!

- pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici!

- Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje.