Cambridge English: Key English Test

 

 

Despre Cambridge English: Key – Key English Test (KET)


Cambridge English: Key, cunoscut si sub denumirea de Key English Test (KET), testează capacitatea candidatului de a se exprima în situații cotidiene și de a înțelege informații scurte sau texte simple, fiind potrivit pentru persoane de peste 13 ani. Se adresează celor care au un nivel elementar de cunoaștere a limbii engleze, fiind capabili să înțeleagă ideile principale din texte simple, să comunice în situații familiare, să înțeleagă informații scurte,standard și să poarte conversații simple, pe teme uzuale.

Cambridge English: Key – Key English Test (KET) se situeaza la nivelul A2 (elementar) conform  Cadrul Comun European de Referinta pentru Limbile Straine (CEFR) si acopera toate cele patru deprinderi esentiale in invatarea unei limbi straine – ascultat, vorbit, citit si scris. A detine un certificat Cambridge English inseamna a avea una dintre cele mai valoroase calificari din lume in domeniul cunoasterii limbii engleze. Aceasta este o realizare de care oricine poate fi mandru! Certificatul KET este o calificare lingvistica recunoscuta de mii de companii din toata lumea – Philips, Motorola, Electrolux, Agfa-Gevaert, fiind doar cateva dintre acestea.


Vizitati si site-ul oficial Cambridge English!

 

Date de examen

- EUROLINGVA organizeaza sesiuni de examen Cambridge English: Key in orice locatie din tara!

- pentru a vizualiza datele de examen, va rugam dati click aici!

- Profesorii implicati in organizarea si desfasurarea examenelor Cambridge prin EUROLINGVA pot deveni supraveghetori Cambridge si pot beneficia de o multime de avantaje.