Exams

Examene Cambridge pentru copii  (7-12 ani)

Examenele Cambridge pentru copii reprezintă o serie de teste antrenante de limba engleză, destinate copiilor din ciclul primar şi gimnazial. Există trei teste bazate pe activităţi, care oferă copiilor o direcţie clară pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză.

 

                               

 

Examene generale si pentru scoli

 

O bună cunoaştere a limbii engleze, susţinută de atestatul corespunzător pentru limba engleză, poate deschide calea spre numeroase oportunităţi pe plan academic, profesional şi personal.

Un atestat Cambridge English oferă elevilor accesul la cele mai bune oportunități pe plan academic, profesional și personal.

 

                             


Examene academice si profesionale

 

Atestatele Cambridge English sunt acceptate în mod oficial de mii de instituţii din întreaga lume ca reprezentând o confirmare de înalt nivel a abilităților lingvistice.  Detinerea unui atestat Cambridge English reprezentă un avantaj în plus pe plan profesional şi sporește oportunităţile de lucru în străinătate.

 

                             

 

Examene business

 

Examenele de limba engleză pentru afaceri Cambridge English testează în profunzime toate cele patru competențe lingvistice (citit, scris, vorbit şi ascultat) într-un context de afaceri.  Dezvoltate în colaborare cu experţi din domeniu, examnele pentru afaceri oferă o evaluare completă a abilităţilor lingvistice pentru afaceri.

 

                             

 

Atestate pentru profesori 


Certificarile Cambridge recunoscute pe plan internaţional reprezintă o cale de integrare în cadrul profesiei pentru profesorii debutanți şi oferă oportunităţi de dezvoltare profesională de cel mai înalt nivel pentru profesorii cu experienţă.